tvistevägen 1a.

Nu är jag inflyttad! Och jag har kommit på att jag är ungefär bäst i världen på att känna mig hemma på nya ställen. Allt som behövs är att jag får stoppa in mina böcker och skivor i en bokhylla, ställa Marrimekko-koppen i ett köksskåp och placera ut alla mina plåtburkar och fula keramikskålar - sen är jag hemma. Åh, jag trivs så bra här. Tack igen, Ida!

30/5

Tusen saker och blandade känslor i luften.
Jag ändrar framtidsplaner igen och känner mig pepp.
Säger hejdå till alla fina som åker härifrån nu.
Säger hejdå till äckelpäckel-komvux om ett par dar.
Pressar in allt som jag äger i den stackars mercan.
Flyttstädar och hittar dammråttor större än riktiga råttor.
Solar på balkongen den sista kvällen.
Längtar till helg, as usual. Men extra mycket den här veckan.


26/5

Att flytta är alltid lite sorgligt, men samtidigt roligt. Jag tycker om hela grejen. Har svårt att se mig själv på samma plats i samma stad, år efter år och föralltid. Men någon gång ska jag väl växa upp, jag också. Dock inte än på länge.
Har varit extremt stressad en period, men den här veckan är jag ledig fyra dagar och hinner andas lite. I helgen är det Yran och jag ska bara ha kul! Tråkiga saker bannlysta. Ska försöka ta lite bilder, i bästa fall orkar jag lägga upp dem här ;)  Pusshej.


fail.

Skulle radera utkast, men raderade de fem senaste inläggen. Jaja, värre saker har hänt i världen.

Förebild.


Babel är ett av mina favoritprogram. Och den egyptiska författaren Nawal el Saadawi är min nya idol. Titta själva. Intervjun börjar ungefär 21 minuter in i programmet.

"Ingen kan väl förneka att hela vårt moderna samhälle är en produkt av mannens ypperliga förmåga till kreativt tänkande och enorma potential med avseende på solidaritet och samarbetsvilja."

Det roligaste jag läst på länge. Stackars, kränkta man som kräver en dag då bara männen står i fokus. Det är inte bara idén som är korkad. Nej, detta är korkat på så väldigt många plan. Kanske mest av allt för att det redan finns en (19 mars). Och vad sägs om benämningen "lokal, internationell mans-dag i Falun"?


PS. Jag hatar inte män. Men det finns ju redan 364 mansdagar om året.


16/6


Allt är som upp och ner. Har sovit bort hela dagen. Ikväll tvingar jag mig själv att plugga och hoppas att allting annat ordnar sig.


16/5

Ett ord: Stress.
Jag fattar inte hur jag ska hinna med mitt liv.

Juno



12/5


I helgen bor jag på gården, för bönderna är i Malmö. Jag önskar lite att det var tvärtom.

10/5


 Finmiddag, sommarväder och plugg på balkongen.

Mitt rum.




Lite såhär ser det ut, mitt rum på Flintvägen. Snart flyttar jag!
Det ska bli kuul.

Scharinska


Amber Oak på Scharinska igår (gammal, googlad bild dock). Maria och Astrid var där, och Annika Norlin spelade skivor. Bra kväll!

7/5


...

Feber, huvudvärk, blåmärken överallt och en söndersparkad axel. Things have been better. 

Och justde, mobilen är borta också. Jag blir trött på mig själv.


ge mig premium, va?

Jag har satt ihop en lista på ny musik, så om du vill lyssna - klicka här.
Förövrigt så gråter jag en skvätt över att Spotify kommit på en så dålig idé som 10 timmars tidsbegränsning per månad. Jag känner mig stressad. Tänker: "Är det värt att lyssna på detta, kanske borde hitta något bättre?" Skittråkigt. Och ännu värre; bara två dagar har gått av maj månad och jag har redan förbrukat fyra av de tio timmarna...


valborg.

Kul kväll igår! Det började med grillat och margaritas hos Lisa och Linnea. Sedan fest i två lägenheter på Nydala, hos en Marie och hennes granne. (Tyvärr hann vi inte se kören, sorry Sanna). Det var kul, men när folk skulle ut på NH fick jag någon sorts akut trötthets-attack och begav mig hemåt istället. Jag kom dock inte hela vägen till Carlshem, utan råkade hamna på en fest med främlingar på Ålidhem. Jag var fortfarande trött, men hade himla skoj. Musiklekar is the shit! :) Sen blev jag övertalad till att hänga med på krogen Krogen också, men stannade bara i typ en halvtimme innan jag sa adjö (och "tråkigt att vi aldrig ses mer", haha) och begav mig hemåt.

Idag ska jag hämta mobilen som jag glömde hos L&L, dricka vatten och plugga. Tjing tjong.



RSS 2.0