091225, Fredag

Ikväll var det klassfest i Holmträsk med folket som jag gick med i ettan. Himla kul att träffa alla igen, många av dem har jag inte pratat med på två år! Jag körde bil, så jag drack kaffe istället för vin, men det är också gott ;) Klockan elva drog vi in till After Xmas inne i stan och skakade rumpa med 1250 andra människor :) Kvällens enda minus: Att stå i en FET kö i tunna strumpbyxor när det är 19 minus ute. Inte coolt. Men annars var det kul! 

Nu är klockan snart tre. Jag sitter och dricker mjölk och lyssnar på Alanis Morissette. Ska sova snart.

091224, Torsdag



Pappa väckte mig tidigt, för tomtegröten stod på bordet. Mycket gott. Efter frukosten gick jag och min far ner till byn för att handla kaffefilter på Sigvards. Vi svängde förbi farmor och sa God Jul också ("Har ni gått hit?! Varför det? Ni sliter ju ut er!"). Jag kom på att vi skulle gena nedför pulkbacken, vilken resulterade i att jag sjönk ner och fick snö upp till låren.  Smart, Emma.

Det snöar och snöar och snöar. Bilden är från förrförra året, just nu är allt bara vitt och grått. Men om solen tittar fram snart så kommer det att bli riktigt vackert. Jag hoppas på det. Nu är klockan halv ett och jag längtar till ikväll :)
Ha en riktigt God Jul nu!

091221, Måndag



Igår fyllde min syster 15! Grattis till henne :)


Hemma

 
 
 

Snöpromenad



Lucia



Det är luciakväll och jag dricker te med Anna och Mica. Är så lycklig över snön!



Snö i Skåneland



Pepparkaksbak i Nya Prästgården

Idag har jag, Moa, Anna, Anna och Akiko bakat pepparkakor och pepparkakshus.
Det var himla mysigt!






Mössan

 
Före (jag hade vit ull också)



Efter.

Min lya


RSS 2.0