Det som händer.

- Disneykväll igår (Jag är kär i koalan i The Wild), och vi planerade för Brännbollsyran. Sjukt roligt! Förmodligen kommer ni få se nio paltar och två bestick kuta runt på planen, heh. Nu fattas bara ett namn på vårt fantastiska Pite-lag.

- Jag har fått mitt första IG. Det orsakade viss natt-ångest, men sen kom jag på att IG också är ett betyg, eller hur? Jag bryr mig inte alls om poäng längre, bara jag slipper göra om den förbaskade kursen.

- Jag har ikväll blivit kompis med tre pojkar, årgång -94. Åt middag ensam på ett fik, och de var väldigt sociala. Jag kände mig en aning gammal när de blev impade över att jag kunde dricka mitt kaffe svart (de hade 4 sockerbitar var + en massa mjölk), men kul var det.

- Vi har en ko i lagårn med förlossnings-psykos, som envisas med att försöka stånga ihjäl mig. Och koskallar är hårda, kan jag avslöja (mitt enorma, svart-lila blåmärke bevisar det). Så nu går jag runt på jobbet beväpnad med en hammare.. imorgon blir det närkamp!

- I helgen är det äntligen dags för Umeå Open, och jag är sjukt peppad! Kommer bli SVINkul!

- Jag längtar till juni, då jag ska flytta igen. Det är inte coolt att dela lägenhet med hundar och upptäcka att man är allergisk mot dem.


Kommentarer
Postat av: linnea

Vart ska du flytta då?! :(

2011-04-01 @ 11:20:00
URL: http://linneasvenssson.blogspot.com
Postat av: emma

Bara till Tvistevägen, Linnea :)

2011-04-02 @ 10:28:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0