plus och minus (men mest bara en gröt av frågetecken)

Under den halvtimmen jag var på löpbandet i morse, hann två människor ringa och fråga om jag ville komma på arbetsintervju. Himla roligt!

Dock har ett nytt problem uppstått. Problemet heter APU. Jag vet att jag måste göra praktik, men jag har alltid trott att jag skulle göra det i 2 veckor. Sedan googlar jag, och den fasansfulla siffran 15 veckor kommer upp! Panik. Jag har ju för fasen inte tid att göra praktik i femton veckor! Försöker få tag i mina lärare för att fråga vad som gäller, men de existerar tydligen inte i verkligheten. Det finns i alla fall inga telefonnummer till dem. INGEN går att få tag i. Inga lärare, inte personen som är ämnesansvarig. Och supporten säger: "Ring din lärare, eller den ämnesansvariga."
Men gå och dö! Studievägledaren i Piteå är åtminstonde på min sida, men han vet ingenting han heller.

Nästa vecka har jag tre arbetsintervjuer. Och de kommer kanske att fråga när jag kan börja. Vad ska jag säga då? "Nu." eller "Om två veckor" eller "Jaaa, alltså jag har ju praktik i femton veckor först". Hah. Det kommer ju gå bra. 

Okej, ursäkta ordbajsandet. Men ja, det är lite kaos nu, med det mesta. Förhoppningsvis ordnar sig allt snart. Eller så går allt åt tjottahejti, vem vet. Pusshej.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0